Om PR Models

PR MODELS er et firma med speciale i udlejning af modeller, dansere, eventpersonale, tjenere, bartendere, værtinder, promotere og dj´s til alle former for opgaver i forbindelse med fx. fester, events, promovering af produkter m.m. Alt i alt et firma med speciale i at leverer levende markedsføring. Vi udlejer både faglært og ufaglært personale.

Vi er en kvalitetsbevidst servicevirksomhed som altid løser opgaven og udfører arbejdet til konkurrencedygtige priser og til de aftalte leveringstider og betingelser.

En af vore mange styrker ligger i, at vi altid kan skaffe det fornødne personale enhver opgave måtte kræve og derfor ikke behøver at sige nej til vore kunder.

Hos PR MODELS yder vi service i særklasse, og sætter en stor ære i at være en stabil, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere som tilfredsstiller vore kunder.

PR MODELS søger for, at sprede Deres budskab via personlig markedsføring. Dvs. fx. via uddeling af flyers, vareprøver, via. sociale medier osv. Mulighederne er mange.

Vi har dagligt piger/fyrer ude til messer, events, koncerter, i supermarkeder, i centre, på barer, på diskoteker og ude i virksomheder der afholder fx. møder el. receptioner. Vi tror på, at den bedste form for marketing og spredning af et budskab er via personlig kontakt med potentielle kunder.

Vi lejer promotere, dansere, modeller, eventpersonale m.m. ud til firmaer og private, men også til andre promoter/eventfirmaer.

Lej allerede i dag en af vores medarbejdere på timebasis fra kr. 250,-

Når De lejer vores charmerende personale, skal De ikke tænke på forsikring, atp, feriepenge, sygepenge osv. Det eneste De skal tænke på er hvor mange medarbejdere De vil leje, og så står vi for resten.

Vil du være medarbejder?

Meld dig ind i vores gruppe og bliv løbende opdateret vedr. jobs som vi tilbyder:
https://www.facebook.com/groups/503673996394381/?fref=ts

Følg os på Twitter:
https://twitter.com/Prmodelsdk

Følg os på Instagram:
http://instagram.com/prmodelsdk